ТЕХНОЛОГИЯ ВЯЖУЩИХ МАТЕРИАЛОВ
Для пользователей

Читать ЛС ()

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Поиск
Наша группа

Реклама

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Цемент [108]
Новости на рынке цемента
Известь [1]
Новости на рынке извести
Гипс [4]
Новости на рынке гипса
Видео [9]
Видеоматериалы
Общее [59]
Актуальные новости
Выставки [7]
Анонс строительных выставок
Кирпич [13]
Новости на рынке строительного кирпича
Строительные материалы [87]
Новости на рынке строительных материалов
Бетон и железобетонные изделия [15]
Новости на рынке бетона и железобетонных изделий
Статьи [7]
Статьи, обзоры, события
Аналитика [1]
Наши статьи, аналитика, познавательные новости
12:10
ПАТ "Миколаївцемент" інвестує в виробництво 2,2 млн. євро

      $IMAGE1-right$ Для покращення обслуговування своїх клієнтів, публічне акціонерне товариство«Миколаївцемент», яке входить до міжнародної Групи компаній Lafarge - світового лідера увиробництві будівельних матеріалів, інвестувало 2.2 млн. євро на запуск нової лінії палетуванняцементу.

      Палетування - це ще досить новий для України метод пакування цементу. Мішки з цементомвагою 50 кг або 25 кг складають на дерев’яний піддон і покривають захисною поліетиленовоюплівкою. ПАТ «Миколаївцемент» виготовляє три основні типи цементу, які задовольняютьпотреби корпоративних та індивідуальних клієнтів, і відтепер перед відправленнямавтомобільним або залізничним транспортом, вся продукція «Миколаївцемент» будескладатися на піддони та палетуватися. Такий спосіб пакування має суттєві переваги порівняно з насипним або просто тарованим умішки цементом, і клієнти «Миколаївцементу» можуть одними з перших оцінити вигоди цієїтехнології. Адже, пакувальна поліетиленова плівка, яка повністю огортає піддон з продукцією,захищає цемент від впливу несприятливих погодних умов. Крім того, палетований цементнабагато зручніший у транспортуванні, оскільки значно зменшує час, необхідний длязавантаження і розвантаження продукції. Також мішки з цементом, які належно складені напіддон, набагато зручніше перевозити та зберігати на складі.

      Генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» (Лафарж Україна), Гюнтер Сметана: "Ми прагнемо донести найкращі інноваційні рішення до наших клієнтів. Як частинаміжнародної Групи «Лафарж», ми бачимо на прикладі інших країн, які переваги може датинашим клієнтам ця нова технологія. Зокрема, палетування цементу полегшує йоготранспортування і зберігання на складах у клієнтів. Також ця технологія дозволяє збільшитискладські запаси, оскільки палетування гарантує збереження властивостей нашої продукціїнавіть при найскладніших погодніх умовах. Варто відзначити, що завдяки новій системіпалетування, процес завантаження тарованого цементу зараз автоматизовано, і,відповідно, використання важкої фізичної праці зведено до нуля. А це, в свою чергу, дозволяєнам забезпечити найвищий рівень безпеки праці й охорони здоров’я на ПАТ«Миколаївцемент», адже безпека є одним із ключових пріоритетів Групи «Лафарж».

      Справка. Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року.Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2010 році клієнтам в усіх куточках країни булопоставлено 912 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житловихбудинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємствабула використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012. Підприємство займає міцну позицію на національному ринку цементу. Природним ринком збутує західний регіон України.З 1999 року завод є частиною Групи Lafarge – світового лідера у галузі будівельних матеріалів. 

      Lafarge є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі, гіпс. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2010 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро. Другий рік підряд, Lafarge займає місце в ТОП-10 з 500 компаній, оцінених Проектом Вуглецевого Розголошування (Carbon Disclosure Project), які відзначили стратегію та дії протиглобального потепління. Розвиваючи свої провідні центри дослідження будівельних матеріалів, Lafarge закладаєінновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічнораціональним будівництвом і архітектурною креативністю. 

         По материалам: ukrcement.com.ua

Категория: Цемент | Просмотров: 781 | Добавил: Mishanya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

!!!ВНИМАНИЕ!!! При копировании материалов с сайта XTBM.info - гипер ссылка ОБЯЗАТЕЛЬНА!         Cтраница с ссылками XTBM.info            !!!Уважайте чужой труд!!!Увага! Якщо ви є правовласником і не бажаєте щоб ваш матеріал знаходився на цьому сайті, звяжіться з адміністрацією
XTBM.info © 2010-2024